Wtam!

Nie ma gdzie go wrzucic
Wyglada tak, ze przekaznik F18 zasila wentylator nawiewu, nie sprzeglo klimy, nie bezpiecznik.
Akumulato-f8 (bez 30A)- przekaznik F18 - silnik nawiewu.
Symbol E6021 na schemacie to chyba sprezarka, a ona jest sterowana z presostatu.
C10(masa) - termostat noga 3,2 wyjscie 1 zasilanie poprzez wlacznik klimy, z 2 na presostat noga 2, a nogi presostatu 1,3,5,6 na sprezarke...
Tylko czy wszystkie czy tylko jeden...
Pozdrawiam
Ps. Wczoraj bylem w warsztacie i....okazalo sie ze mam rozszczelniony uklad klimatyzacji.
Jedna z rur laczacych sprezarke (dokladnie laczenie rury z elementem laczacym (spaw) puscil i caly gaz poszedl na spacer..
W poniedzialem spawanie i nabijemy jeszcze raz.
Ale co do schematu, fajnie jakby ktos poprawil jesli sie myle.
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2007-07-27, 06:07:46 przez wchpikus.)
radekklimat napisał(a):press jest piecio pinowy i jest na rurce tłocznej natomiast nie steruje on sprzegłem tylko przekaznik ktory jest podłaczony do modulu klimy przez bezpiecznik f18No nie wiem, wedlug schematu...ciezko jest powiedziec

Nie ma gdzie go wrzucic

Wyglada tak, ze przekaznik F18 zasila wentylator nawiewu, nie sprzeglo klimy, nie bezpiecznik.
Akumulato-f8 (bez 30A)- przekaznik F18 - silnik nawiewu.
Symbol E6021 na schemacie to chyba sprezarka, a ona jest sterowana z presostatu.
C10(masa) - termostat noga 3,2 wyjscie 1 zasilanie poprzez wlacznik klimy, z 2 na presostat noga 2, a nogi presostatu 1,3,5,6 na sprezarke...
Tylko czy wszystkie czy tylko jeden...
Pozdrawiam
Ps. Wczoraj bylem w warsztacie i....okazalo sie ze mam rozszczelniony uklad klimatyzacji.
Jedna z rur laczacych sprezarke (dokladnie laczenie rury z elementem laczacym (spaw) puscil i caly gaz poszedl na spacer..

W poniedzialem spawanie i nabijemy jeszcze raz.
Ale co do schematu, fajnie jakby ktos poprawil jesli sie myle.
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY