łysy45 napisał(a):SORRY Wit pszepraszam myślałem ze znasz opowiedz na kazde pytanie/to było żłośliwe/
na wiele pytań z dziedziny chłodnictwa znam odpowiedzi -na wiele potrafię coś sensownego wymyślić -mam sporo wiedzy teoretycznej popartej wieloletnią praktyką... jednak moja wiedza to może kilka % wiedzy w chłodnictwie... i to jest raczej dużo -całe chłodnictwo to naprawdę ogrom wiedzy.nikt absolutnie nikt nie potrafi odpowiedzieć na wszystkie pytania... ja też nie.
Ja jedynie twierdzę, że w dziedzinie chłodnictwa rzadko się mylę --dlatego, że jeśli czegoś nie wiem -to nie mam zwyczaju się wypowiadać -wypowiadam się tylko na tematy gdzie mam wiedzę.
o przecinaniu scroli nie mam -po prostu osobiście nie zdarzyło mi się ciąć. Widziałem kilka przeciętych -jednak tylko pobieżnie -nigdy nie przyjrzałem się na tyle dokładnie żeby sensownie radzić w tym temacie.
mogę potwierdzić jedno -same "bebechy" w scrolu -są dokładnie dopasowane do obudowy -zazwyczaj dość ciasno wciśnięte...
Jak kolega rozbierał to ostro młotem na*** żeby wybić wnętrze... jaki typ nie wiem -robiłem niedaleko coś innego.
A zmieniając temat... przeprosiny należą się nie mnie a Koledze crocens
-bliżej mi nieznanemu -jednak najwyraźniej posiadającemu poważną wiedzę i często zbieżną z moją... po prostu wiedza fachowa jest jedna...
łysy45 -proponuję pisać z większym szacunkiem dla innych... zwłaszcza dla osób posiadających rzetelną wiedzę i dzielących się nią z Kolegami .Inaczej to forum straci fachowców dzielących się wiedzą -a zostaną tylko osoby które głośno krzyczą.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY