Dzwon polegał na tym że maska wraz z pasem przednim została podgięta. To nie było wielkie kuku. ani chłodnica, ani skraplacz nie ucierpiały(żadnych wgięć czy pałąków). Łączenia przewodów też są ok. Stwierdzam tylko fakty, które mówią same za siebie. Tak jak ciekło tak cieknie i to w tym samym miejscu. Jeśli coś jest zabezpieczone na 30 Bar to powinno to wytrzymywać. Gdyby pękł przewód albo inna część układu która jest stara i niebyła wymieniana- regenerowan to bym miał pretensje do siebie. Ale jeśli W sprężarce wymienia się oringi i mimo niewłączania klimy przez ostatnie 2 dni ( mimo że jest zimno), dalej się poci to chyba świadczy że coś nie halo ze sprężarką. Skraplacz już znalazłem za 350 PLN , nowy . W tym roku chyba się niepokuszę o wymianę, ale na wiosnę wymienię wraz z filtrem ( osuszaczem).
Jeśli ktoś może dać namiary na sklep gdzie mogę bez problemu zakupić oringi to będę wdzięczny.
Uwagi waszę będą pomocne w naprawie układu, gdyż ja jestem zielony, ale szybko się uczę.
Jeśli ktoś może dać namiary na sklep gdzie mogę bez problemu zakupić oringi to będę wdzięczny.
Uwagi waszę będą pomocne w naprawie układu, gdyż ja jestem zielony, ale szybko się uczę.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY