a więc chłodnica od klimy jest czysta, niema w niej żadnych paproków, chyba że mam ja przejechać karcherem???
Panowie dziś pomierzyłem Ciśnienia LP i HP.
Przy wyłączonej klimie utrzymywały się na podobnym poziomie tzn 6-
zaraz po włączeniu LP spadło na jakieś 3,5 a HP podskoczyło na 14-
chwile po zaczeło spadać powoli i było LP na 3 a HP na 9 -
LP na 3,2 a HP 8 - pomiar 4
i na końcu tak po paru minutach , może z 5 to stanęło na tym że LP na 3,2 a HP na 7,5
w niedzielę jadę na sprawdzenie czynnika bo może jakiś czubek co ustawiał tą maszyna za mało go po prostu wepchnął w układ i dlatego słabo sobie radzi??
wstawię jedno zdjęcie ( w gwoli ścisłości że dobrze czytam te ciśnienia ) jako plik bo nie wiem jak na tym forum umieszcza się zdjęcia :mad:
i jak to jest z osuszaczem? powinien byc pokryty kropelkami wody że z niego leci po kropelce na postoju czy ciepły? bo już nie wiem sam.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-08-19, 19:47:57 przez tberent.)
Panowie dziś pomierzyłem Ciśnienia LP i HP.
Przy wyłączonej klimie utrzymywały się na podobnym poziomie tzn 6-
zaraz po włączeniu LP spadło na jakieś 3,5 a HP podskoczyło na 14-
chwile po zaczeło spadać powoli i było LP na 3 a HP na 9 -
LP na 3,2 a HP 8 - pomiar 4
i na końcu tak po paru minutach , może z 5 to stanęło na tym że LP na 3,2 a HP na 7,5
w niedzielę jadę na sprawdzenie czynnika bo może jakiś czubek co ustawiał tą maszyna za mało go po prostu wepchnął w układ i dlatego słabo sobie radzi??
wstawię jedno zdjęcie ( w gwoli ścisłości że dobrze czytam te ciśnienia ) jako plik bo nie wiem jak na tym forum umieszcza się zdjęcia :mad:
i jak to jest z osuszaczem? powinien byc pokryty kropelkami wody że z niego leci po kropelce na postoju czy ciepły? bo już nie wiem sam.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY