inwertera mam w domu, przeżył dwie zimy (w tym tę ostrą) non-stop na grzaniu. Montuje je od paru lat, wszystkie modele. Awarie się zdarzają, ale określiłbym to na "raczej rzadko". Cena adekwatna do mozliwości i awaryjności. Osobiście ja je montuje właśnie dlatego, że głównie jestem chłodniarzem i nie mam za dużo czasu i ochoty jeździć na awarie klimatyzatorów.
A co do Flata to powiem Ci, że na najniższych obrotach wentylatora pracuje jak... mitsubischi. I nie przesadzam, chodzi diabelnie cicho. Zamontowałem w sypialni klientowi i kiedy zmniejszyłem wentylator na "1" (stałem z 1m od jednostki) i myślałem, że się wyłączyła ;-).
Co do systemu Free Combi To nie znam jakiś jego bolączek, działa dobrze jak jest dobrze dobrany.
A co do Flata to powiem Ci, że na najniższych obrotach wentylatora pracuje jak... mitsubischi. I nie przesadzam, chodzi diabelnie cicho. Zamontowałem w sypialni klientowi i kiedy zmniejszyłem wentylator na "1" (stałem z 1m od jednostki) i myślałem, że się wyłączyła ;-).
Co do systemu Free Combi To nie znam jakiś jego bolączek, działa dobrze jak jest dobrze dobrany.
.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY