Bartek-Lodz napisał(a):Ja napewno konkurencji nikomu robić nie będe - chociaż już kliku moich klientów zaczeło się mnie wypytywao jakąś dobrą firmę montującą klime w Łodzi bo zbliżają się upały i niebardzo wiedzą gdzie pójść. Ale napewno nie mam zamiaru zabierać się za rynek klimatyzacji bo to nie tylko podłączenie jakiegoś tam splita z marketu czy nie z marketu ale ogólnie temat rzeka. Jak popatrzyłem ile trzeba wiedzieć w tym temacie, chcoćby przy planowaniu wentylacje w mieszkaniu w bloku to się trochę zdziwiłem. Uważam, że jeżeli ktoś jest dobry w komputerach to niech się tym zajmuje a zamontować sobie samemu splita to może we własnym domu a nie u klienta. Ja np. nie próbuje się brać za naprawy ksero jak się zepsuje u klienta tylko dzwonie do znajomego co się tym zajmuje i mu nadaje temat.Kolego witam i pozdrawiam.
PS czy macie jakiś zaufany serwis klimatyzacji w Łodzi - jeżeli tak prosiłbym o podanie go na priva (żeby nie było, że robimy reklamę), ponieważ już kilku klientów pytało się mnie czy mógłbym im kogoś polecić a nie bardzo mam kogo po ostatnio wykonanych telefnach do kliku punktów.
Po tylu kursach wiesz prawdopodobnie co to prawo popytu i podaży,jeżeli nie to z pewnością bez trudu odnajdziesz to w internecie.
Pozdrawiam i zapraszam do branży
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY