Miałem już styczności z takimi nieszczelnościami na Makro i Realach. Nieszczelności były w róznych miejscach ale raczej nie sugeruj się tym że jest kilka mniejszych wycieków. Pamiętam że zawsze znalazła się po kilku dniach szukania jakaś większa dziura
. W Realu była raz w regale nabiałowym raz kanałach pod sklepem. W makro raz nie szczelny był wymeinnik do odzysku ciepła, niektóre nieszczelności były pod bryłą lodu w komorach minusowych, nasilały się podczas odtajania (układ z odtajaniem gorącym gazem), czasami ucieka też na zaworach bezpieczeństwa szczególnie jeśli często są sprawdzane( najlepiej naciągnąć na nie prezerwatywę). Moja rada wykrywacze często głupieją najlepiej szukaj śladów plam oleju na elementach układu sprawdź dokładnie maszynownie i agregaty, oraz w miarę możliwościach pod otulinami rurociągów.
P.s co to za hipermarket jeśli możesz zdradzić i w której częsci Polski?
. W Realu była raz w regale nabiałowym raz kanałach pod sklepem. W makro raz nie szczelny był wymeinnik do odzysku ciepła, niektóre nieszczelności były pod bryłą lodu w komorach minusowych, nasilały się podczas odtajania (układ z odtajaniem gorącym gazem), czasami ucieka też na zaworach bezpieczeństwa szczególnie jeśli często są sprawdzane( najlepiej naciągnąć na nie prezerwatywę). Moja rada wykrywacze często głupieją najlepiej szukaj śladów plam oleju na elementach układu sprawdź dokładnie maszynownie i agregaty, oraz w miarę możliwościach pod otulinami rurociągów.P.s co to za hipermarket jeśli możesz zdradzić i w której częsci Polski?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY