Jestem na etapie wykanczania nowej halii w mojej piekarni. Przewidzialem w niej mroźnie do przechowywania pieczywa, wstepnie zapieczonego i zamrożonego. Pieczywo bedzie dostarczane do mnie juz zamrożone w kartonach. Pomieszczenie wykonane jest z prothermu 11cm o wymiarach szer. 150cm dł 350cm wys. 300cm. Temp robocza to <-15 -18>. Pomieszczenie bedzie zapełniane raz w tygodniu i otwierane 2-3 razy w ciegu doby na ok 10min. Na dzien dzisiejszy potrzebuje dobrac izolacje do tego pomieszczenia oraz drzwi~(90cm). Chcialbym rowniez otrzymac odpowiedz jakigo rzędu mocy bedzie agregat i ile mniej wiecej bedzie zuzywal kw w ciagu doby. Dysponuje moca przylacza 21kw i musze sie tym zadowolic w calym zakladzie. Na dzien dzisiejszy potrzebuje dobrac izolacje, dzrzwi i instalacje elektryczna. Urządzenie bedzie montowane na wiosne przez firme.(moze ktos z panstwa->Dąbrowa Górnicza)
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Mroźnia do pieczywa -18C.
11 Odpowiedzi, 12457 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY