Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Mroźnia do pieczywa -18C.

11 Odpowiedzi, 12482 Wyświetleń

candy

2010-11-16, 20:06:00
Nowy użytkownik
SerwisantCr napisał(a):Wezwij fachowca, zaplac on ci napewno pomoze.
A ty zajmij sie pieczywem.
Dzieki, naprawde mi pomogles... W obecnej chwili dzieki tobie znam odpowiedz na wszystkie moje pytania. Nie wpadles moze na pomysl, ze chcialbym miec jakas wiedze merytoryczna??. Jak bede sie zajmowal tylko pieczeniem to bede dymal na wykonawcow do konca zycia. maly przyklad prosze bardzo.... koszt samych tynkow mechanicznych wedlug mojego wykonawcy(tylko robocizna) to 18zl netto za m2. Po sprawdzeniu technologi i cen rynkowych to zaledwie 12zl...bez komentarza. Jak najbardziej chcialbym zlecic dobor i montaz fachowcowi z gornego slaska. Potrzebuje fakture i gwarancje wiec daruj sobie takie teksty. Wiem, ze kazdy chce zarobic ale podstawowe rzeczy jako inwestor chyba powinienem znac. Gdybym nie mial glowy na karku to juz widze ta moja inwestycje przy dzisiejszych fachowcach. W obecnej sytuacji nie jestem w stanie okreslic nawet kalkulacji i rentownosci tych "mrozonek". Zastanow sie czasem co piszesz...
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa