Każdy poleca to na czym zarabia ewentualnie jaka firma komu płaci za pisanie na forum.
Postanowiłem że wrzucę grzejnik gazowy a klimatyzator zamontuję z tych najtańszych emma, elta jak zwał tak zwał bo wszystko to z jednej matrycy, będę nim ogrzewał do 2 stopni, potem grzejnik gazowy.
Lecz nie poddam się bez walki, pomysł mam taki aby za sklepem wywiercić 2 studnie a przepompowywaną wodę puścić przez radiator skraplacza- jakoś to rozwiążę tak że nawet gwarancji nie stracę
Studnie wywiercę sobie sam więc zero kosztu ( robiłem na swojej dziłałce już dawno i wodę czerpię z niej do dziś).
Pompa woda-powietrze za 112 Eoro bo za tyle znalazłem najtańszego splitta.
jedlica
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-11-28, 18:38:37 przez jedlica.)
Postanowiłem że wrzucę grzejnik gazowy a klimatyzator zamontuję z tych najtańszych emma, elta jak zwał tak zwał bo wszystko to z jednej matrycy, będę nim ogrzewał do 2 stopni, potem grzejnik gazowy.
Lecz nie poddam się bez walki, pomysł mam taki aby za sklepem wywiercić 2 studnie a przepompowywaną wodę puścić przez radiator skraplacza- jakoś to rozwiążę tak że nawet gwarancji nie stracę
Studnie wywiercę sobie sam więc zero kosztu ( robiłem na swojej dziłałce już dawno i wodę czerpię z niej do dziś).Pompa woda-powietrze za 112 Eoro bo za tyle znalazłem najtańszego splitta.
jedlica
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY