Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

pomóżcie - agregat wody lodowej

19 Odpowiedzi, 18505 Wyświetleń

awax

2010-12-05, 15:22:09
Top użytkownik
irroda napisał(a):shitashi - komory chłodzenie maja bo alarmu nie wywala, ale spadek wydajności jest, bo wcześniej agregaty włączały się co jakiś czas naprzemiennie -sterowaniem spięte nie są , podłączone są do jednego zbiornika i dalej idzie na komory, teraz ten drugi załącza się częściej, co świadczy o mniejszej wydajności tego o którym piszemy. A użytkownik zauważył dziwna prace wentylatora i zadzwonił.

awax - na chwile obecna uzupełniłem czynnik wedle wziernika, czyli poprawnie, za nic innego sie nie brałem, a czyszczeniem filterkow i wymiana czynnika nic nie popsuje, nie należę do osób które wymieniają wszystko po kolei.
pozdrawiam.

Mam nadzieję,że nie należysz do takich osób,niemniej jednak na podstawie wcześniejszych porad to sporo już można wymienić.
Może napisz czy parametry w obsługiwanych tym pomieszczeniach są OK??
Po mojemu to wszystko jest w porządku ,chyba ze nie napisałeś czegoś.Czym np są terowane kompresory?
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa