Ale o co tak naprawdę chodzi ?
ale.ale skoro podejrzewałeś że twój fachowiec cie oszukuje to dlaczego go nie zmieniłeś?
być może urządzenie było montowane przez tego fachowca, dlatego też nie chcesz go zmienić. Co do samej klimatyzacji przecież są mrozy, więc i tak nie będziesz chłodził
by może "dogrzewał" wstrzymaj się chwilkę z montażem urządzenia.
Myszołów co do twojej wypowiedzi odnośnie narcyzmu, myślę że uświadomienie zainteresowanemu/zainteresowanym o fakcie zdobycia wykształcenia związanego z branżą w wysoko postawionej instytucji myślę że nie jest elementem narcyzmu, lecz uświadomieniem komuś że jego zdanie jednak jest warte spostrzeżeniu. To tak jak by zawodowy mechanik powiedział że do diesla nie możesz wlać benzyny ty byś się zapytał na pewno? a on tak proszę Pana jestem mechanikiem z wykształcenia i pracuję w zawodzie 15 lat <--- to też jest narcyzm
PS. Wstrzymaj się z przeprowadzką Panie ale.ale
Pozdrawiam
ale.ale skoro podejrzewałeś że twój fachowiec cie oszukuje to dlaczego go nie zmieniłeś?
być może urządzenie było montowane przez tego fachowca, dlatego też nie chcesz go zmienić. Co do samej klimatyzacji przecież są mrozy, więc i tak nie będziesz chłodził
by może "dogrzewał" wstrzymaj się chwilkę z montażem urządzenia. Myszołów co do twojej wypowiedzi odnośnie narcyzmu, myślę że uświadomienie zainteresowanemu/zainteresowanym o fakcie zdobycia wykształcenia związanego z branżą w wysoko postawionej instytucji myślę że nie jest elementem narcyzmu, lecz uświadomieniem komuś że jego zdanie jednak jest warte spostrzeżeniu. To tak jak by zawodowy mechanik powiedział że do diesla nie możesz wlać benzyny ty byś się zapytał na pewno? a on tak proszę Pana jestem mechanikiem z wykształcenia i pracuję w zawodzie 15 lat <--- to też jest narcyzm
PS. Wstrzymaj się z przeprowadzką Panie ale.ale
Pozdrawiam
gadu-gadu: 3236154
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY