witam,
Jestem nowym użytkownikem na tym forum wiec chciałbym sie najpierw przywitać
pracuje w autoryzowanym serwisie Webasto
kilka lat naprawiam już klimatyzacje samochodowe posiadam ,,jakąś" wiedzę na ten temat
moje auto VW touran 2003 niestety bez klimatyzacji auto zakupione w salonie przez mojego ojca który użytkuje je nadal chciałbym założyc klimatyzacje do tego auta i zostawić je sobie (gra warta świeczki auto ma najechane 56 000 km stan idealny ojciec zmienia auto)
piszę to dlatego że traktuje temat poważnie
ASO VW wyceniło tą usługe na ok 5500 zł (climatic) podobno montowali w Caddy na nowych podzespołach
Chciałbym podjąc sie sam tego zadania posiadam oczywiście sprzet oraz KTS-a którym mam nadzieje zrobie adaptacje
a teraz pytanie
Czy którys z kolegów spotkał sie z tematem i co o tym myślicie ??
podaje ciekawy link
http://allegro.pl/caddy-touran-klimatyza...11929.html
i pytanie czy w klimaticu jest taka sama spreżarka jak w Cliamtronicu tzn zmiennowydatkowa ??
jak wygląda kwestia intalacji elektr
a teraz najważniejsze pytanie:
Czy którys z kolegów spotkał sie z takim tematem i co o tym myślicie ?? Czy lepiej Climatronic czy Cliamatic ??
Jestem nowym użytkownikem na tym forum wiec chciałbym sie najpierw przywitać
pracuje w autoryzowanym serwisie Webasto
kilka lat naprawiam już klimatyzacje samochodowe posiadam ,,jakąś" wiedzę na ten temat
moje auto VW touran 2003 niestety bez klimatyzacji auto zakupione w salonie przez mojego ojca który użytkuje je nadal chciałbym założyc klimatyzacje do tego auta i zostawić je sobie (gra warta świeczki auto ma najechane 56 000 km stan idealny ojciec zmienia auto)
piszę to dlatego że traktuje temat poważnie
ASO VW wyceniło tą usługe na ok 5500 zł (climatic) podobno montowali w Caddy na nowych podzespołach
Chciałbym podjąc sie sam tego zadania posiadam oczywiście sprzet oraz KTS-a którym mam nadzieje zrobie adaptacje
a teraz pytanie
Czy którys z kolegów spotkał sie z tematem i co o tym myślicie ??
podaje ciekawy link
http://allegro.pl/caddy-touran-klimatyza...11929.html
i pytanie czy w klimaticu jest taka sama spreżarka jak w Cliamtronicu tzn zmiennowydatkowa ??
jak wygląda kwestia intalacji elektr
a teraz najważniejsze pytanie:
Czy którys z kolegów spotkał sie z takim tematem i co o tym myślicie ?? Czy lepiej Climatronic czy Cliamatic ??
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY