Eh... Szkoda slow.... Oto dowod na kolejnego sodziarskiego serwisanta ktory mysli ze wszystkie rozumy pojadl... Albo jest to jakis niedowartosciowany gowniarz co butle za serwisantem nosi.. Jakbym ja jako fachowiec udzialal rad niedoswiadczonym serwisantom to wygladaloby to troszke inaczej ale ok... Palnalem, przyznaje sam sobie moge odpowiedziec na durnoty ktore wypisalem ale pisalem to w wierze ze ktos napisze " Czesc widze ze nie masz zbytniego doswiadczenia
.. Musisz pamietac o tym i o tym.... " Szkoda ze niektorzy wypalaja z takimi tekstami na wstepie.... Nie mam zamiaru narazie naprawiac klimy dlatego zadaja moze niefachowe i dalekie od poprawnego nazewnictwa pytania ale awaxklima zabaczymy za pare lat ogoreczku gdzie ty bedziesz a gdzie ja.... Pozdrawiam
.. Musisz pamietac o tym i o tym.... " Szkoda ze niektorzy wypalaja z takimi tekstami na wstepie.... Nie mam zamiaru narazie naprawiac klimy dlatego zadaja moze niefachowe i dalekie od poprawnego nazewnictwa pytania ale awaxklima zabaczymy za pare lat ogoreczku gdzie ty bedziesz a gdzie ja.... Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY