Shitashii napisał(a):To odpowiedź jest taka: Skoro zmierzyłeś 80*C (60) / 35*C to tak może być, skoro tak jest. Układ ma swoje czujniki i działa w pewnych zakresach jakie ma zaprogramowane. A co się dzieje z parownikiem, gdzie on jest, co ochładza? Może tam czujka przeciwoblodzeniowa go wyłącza? Moje odczucie jest takie - dużo piszesz, ale jakoś mało w tym treści. Nikt Ci z fusów nie wywróży.
jak juz pisałem jednostka zew jest nieruszana czyli parownik jest w niej , ochładza powietrze zew. Jak sie zalodzi uruchamia sie odladzanie , wiec jest ok , tylko przy niskiej temp wyjscia czynnika ze skraplacza , ponizej 35 st jednostka zew bardzo czesto sie zatrzymuje nagle , jezeli ta temp jest wyzsza ok 36,,,,38 ,,,,,,,,,maszyna pracuje i jest przewaznie ok czasami tylko ,,wyskoczy,, dlatego pytam o temperaturyyyyyy, co do montarzysty , zrobił to ktos kto mi to sprzedał, tylko mieszka 300 km odemnie , serwisant polecany w duzej firmie z czesciami dla chłodnictwa w krakowie przyjechał domnie w celu własnie tych wybić , jak juz był blisko mnie to zadzwonił i zapytał czy mam manometry ???????? ja urzytkownik
juz sobie pomyslałem co to za serwisant ,,,,musiał sie wracac do firmy , pół czasu ,,serwisowego,, przesiedział na komórce i dzwonił do kogos i ciągle sie pytał o kazdy szczegół,,,,,,,,,
załamka ......... a strona w internecie ze hohohoho i rekomendacji jeszcze wiecej ,,,,,,,,dziwicie sie teraz ze pytam o to wszystko na forum???????????
co do wyskakujących błedów na sterowniku niema nic poza tymi które juz były w pamieci jak był sprzet umnie zamontowany , pytanie kolejne , jak je skasować ??????? jest to model brc1c51
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY