Wiem wiem iż dla niektórych porównywanie mhi z ss to prawie obelga
Wybór tych producentów podyktowany jest właśnie serwisem .... za samsungiem przemawiają ciut lepsze parametry "na papierze", lepszy wygląd
, mniejsza cena,gwarancja 5 lat.
Za mhi fakt iż jest bardziej polecany jako firma ......... no i Mitsubishi stoi pod domem
Nie jestem specjalistą ale akurat na sprzęt tych 2 firm mam dobre oferty. Parametrami podobne, nowe modele. Sądzę iż dużo prawdy w tym iż ss się więcej sprzedaje więc jest większy odsetek awarii + więcej opinii zwykłych użytkowników , mhi droższy ale lepsze opinie fachowców.
Nie wiem czy porównanie samochodowe trafne
ale wyraziste.
Wybór tych producentów podyktowany jest właśnie serwisem .... za samsungiem przemawiają ciut lepsze parametry "na papierze", lepszy wygląd
, mniejsza cena,gwarancja 5 lat.Za mhi fakt iż jest bardziej polecany jako firma ......... no i Mitsubishi stoi pod domem
Nie jestem specjalistą ale akurat na sprzęt tych 2 firm mam dobre oferty. Parametrami podobne, nowe modele. Sądzę iż dużo prawdy w tym iż ss się więcej sprzedaje więc jest większy odsetek awarii + więcej opinii zwykłych użytkowników , mhi droższy ale lepsze opinie fachowców.
Nie wiem czy porównanie samochodowe trafne
ale wyraziste.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY