Oczywiście że przeganianie gazu to chałtura, ale warto wiedzieć że tak nie powinno być to skrajny przypadek ale kiedyś ktoś mi się przyznał ze tak robił i było ok, poza tym nie porównujmy układów chłodniczych (lodówka) do klimy 2 kW.
Przeczytajcie odpowiedź pod moim poprzednim postem jakoś strasznie to śmieszne, poniżej zamieszczam
Mały relax na week
.
"klime chce zamontowac w sypialini 20 m cos nie za drogie moze byc uzywane kolefga tu pisal ze jak sie podlaczy przewody od klimy to trzeba proznie robic ja sie pytalem goscia od klimy i nie trzeba proznie robi sie jak sprawdza sie szczelnosc a ta to podlancza sie rurki i tyle jak jest gaz to ma byc ok"
Pozdrawiam GOŚCIA OD KLIMY
NIEZŁY majster
Przeczytajcie odpowiedź pod moim poprzednim postem jakoś strasznie to śmieszne, poniżej zamieszczam

Mały relax na week
."klime chce zamontowac w sypialini 20 m cos nie za drogie moze byc uzywane kolefga tu pisal ze jak sie podlaczy przewody od klimy to trzeba proznie robic ja sie pytalem goscia od klimy i nie trzeba proznie robi sie jak sprawdza sie szczelnosc a ta to podlancza sie rurki i tyle jak jest gaz to ma byc ok"
Pozdrawiam GOŚCIA OD KLIMY
NIEZŁY majster
CSW
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY