jacek 64 napisał(a):rakud29 napisał(a):witam koledzy mam takie pytanie chce kupic taki klimatyzator uzywany zostal on zdemontowany mam pytanie czy gaz zostal w srodku czy uciekl jak sie rozlaczy rurki jak to jest prosze was o pomoc bo sprzedajacy twierdzi ze gaz jest w srodku to jak on zostal jak rurki zostaly rozlaczone prosze was tez o odpowiedz gdzie jest ten gaz w jednostce tej na polu czy w domuNie wiem jak koledzy, ale dla mnie to jest bełkot. Ludzie !!!!! Piszecie bez znaków interpunkcyjnych - jednym ciągiem , łacząc myśli i zdania. Nie wiadomo gdzie się myśl kończy a gdzie zaczyna nowe zdanie . Sen wariata . To dotyczy 1/3 wypowiedzi na tym forum . Najlepszy fragment : twierdzi ze gaz jest w srodku to jak on zostal jak rurki zostaly rozlaczone prosze was tez o" Może czas zacząć banować takie wypowiedzi. Jak ktoś nie potrafi składnie wyrazić swoich myśli to nie poradzi sobie z klimą .......
kolegonie chcesz to nie pomagaj a gaz moze zostac w srodku widze ze ty wiedzy nie masz tak samo jak bez znakow nie umiesz czytac ale pamietaj o tym ze sa ludzie chore na Dysleksja i co nie moga kozystac z forum
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY