z tymi marketami to trochę uogólniliście (chyba za bardzo kopia was po kieszeni jak każdego sprzedawce mnie tez) , ostatnio byłem w markecie mieli tam zibro akai mitsubischi lg ,te same co biorę w hurtowni ,i niektóre nawet w podobnej cenach jak mi proponuje hurtownia,wiec nie można powiedzieć definitywnie ze klima z marketu jest be bo jest do niczego,ale trzeba pamiętać o tym ze jak klient zakupi ja w markecie zapłaci za montaż raczej więcej ,bo nie zarobie na klimie ,a nic w przyrodzie nie morze ginąc zwłaszcza w portfelu,a do tego jak padnie to odsyłam klienta do marketu gdzie ja zakupił
ale jak ktoś sie chce bawić ma chęci ,to niech kupi klimę w markecie,zdąża mi sie tez ze sprzedaje klimę prawie po cenie zakupu i klient ja sam montuje ,biorę tylko za rozruch,skoro ma chęci i oszczędza mój czas to niech zaoszczędzi i kase
tak jak ze świeżymi bułeczkami w jednych sa świetne w innych do niczego
ale jak ktoś sie chce bawić ma chęci ,to niech kupi klimę w markecie,zdąża mi sie tez ze sprzedaje klimę prawie po cenie zakupu i klient ja sam montuje ,biorę tylko za rozruch,skoro ma chęci i oszczędza mój czas to niech zaoszczędzi i kase
tak jak ze świeżymi bułeczkami w jednych sa świetne w innych do niczego
j_a_c WROCŁAW
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY