WITAM
pytanie do leszka i as-a
panowie czytając wasze posty wywnioskowałem że macie coś do powiedzenia na temat chłodnictwa stąd zwracam się do was z pytaniem
czy przegrzanie jest jednakowe dla wszystkich czynników i czy zależy od temperatury odparowania
np.z dtr agregatu trane na czynnik 407c czytam ;
"PRZEGRZANIE RÓŻNICA POMIĘDZY TEMP. SSANIAA TEMP. PUNTKTU ROSY .NORMALNIE PRZEGRZANIE POWINNO WYNOSIĆ OD 5 oC DO10oC"
pierwszym błędem to jest podanie przegrzanoa w stopniach celcjusza a nie w kelwinach .
pytanie ;CO Z WARTOŚCIAMI CZY SĄ PRAWIDŁOWE ??????????
AGREGAT TEN WSPÓŁPRACUJE Z CENTRALĄ WENT.-KLIMATEZACYJNĄ
NASTĘPNY PROBLEM TO ;JAK ZMIERZYĆ PRZEGRZANIE JEŚLI PRACUJE ON NA JEDNEJ SPRĘŻARCE Z DWÓCH KOD BŁĘDU MÓWI UAKTYWNIONE JEDNO Z OGRANICZEŃ TEMP.CZYNNIKA CHŁODNICZEGO W PAROWNIKU 1 PONIŻEJ DOLNEJ WARTOŚCITEMP.CZYNNIKA CHŁ.; ZBYT WYSOKA TEMP. NA WYLOCIE Z PAROWNIKA.NIE PODEJMOWAĆ ŻADNEJ AKCJI
DOLNA WARTOŚĆ MOCNO NACIĄGNIĘTA W DÓŁ!!!!!!!!!!!!
CO PRAWDA TO JUŻ NIE MOJE ZMARTWIENIE ALE NURTUJE MNIE TO
JAKO CIEKAWOSTKA TA SAMA SYTUŁACJA W KOLEJNYCH 6 -CIU NA 8 SZT
POZDRAWIAM
pytanie do leszka i as-a
panowie czytając wasze posty wywnioskowałem że macie coś do powiedzenia na temat chłodnictwa stąd zwracam się do was z pytaniem
czy przegrzanie jest jednakowe dla wszystkich czynników i czy zależy od temperatury odparowania
np.z dtr agregatu trane na czynnik 407c czytam ;
"PRZEGRZANIE RÓŻNICA POMIĘDZY TEMP. SSANIAA TEMP. PUNTKTU ROSY .NORMALNIE PRZEGRZANIE POWINNO WYNOSIĆ OD 5 oC DO10oC"
pierwszym błędem to jest podanie przegrzanoa w stopniach celcjusza a nie w kelwinach .
pytanie ;CO Z WARTOŚCIAMI CZY SĄ PRAWIDŁOWE ??????????
AGREGAT TEN WSPÓŁPRACUJE Z CENTRALĄ WENT.-KLIMATEZACYJNĄ
NASTĘPNY PROBLEM TO ;JAK ZMIERZYĆ PRZEGRZANIE JEŚLI PRACUJE ON NA JEDNEJ SPRĘŻARCE Z DWÓCH KOD BŁĘDU MÓWI UAKTYWNIONE JEDNO Z OGRANICZEŃ TEMP.CZYNNIKA CHŁODNICZEGO W PAROWNIKU 1 PONIŻEJ DOLNEJ WARTOŚCITEMP.CZYNNIKA CHŁ.; ZBYT WYSOKA TEMP. NA WYLOCIE Z PAROWNIKA.NIE PODEJMOWAĆ ŻADNEJ AKCJI
DOLNA WARTOŚĆ MOCNO NACIĄGNIĘTA W DÓŁ!!!!!!!!!!!!
CO PRAWDA TO JUŻ NIE MOJE ZMARTWIENIE ALE NURTUJE MNIE TO
JAKO CIEKAWOSTKA TA SAMA SYTUŁACJA W KOLEJNYCH 6 -CIU NA 8 SZT
POZDRAWIAM
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY