tommatiz napisał(a):Awax - napiszę Tobie tak prywatnie. Jesteś już swojej daty i swoje przeszedłeś i szanuję to ale to co zrobiłeś z drugim kontem to troszkę nie ładnie. Nie mam najmniejszej ochoty toczyć z Tobą walki bo z racji mojego wieku to nie wypada i dlatego odpuszczam. Zrozum jedno, że forum jest obserwowane nie tylko przez Moderatorów ale i Administrację i to ona wyciąga wnioski. Więc czy możesz mieć te drugie konto czy nie to nie o de mnie zależne jest... A czego mnie nauczył ten wydział to niech zostanie moją słodką tajemnicą. Awax jak będziesz w Warszawie to zapraszam Cię do mojej firmy na kawę herbatę i porozmawiamy sobie na spokojnie o urządzeniach np marki Toshiba. Poznaj moje dobre strony. Pozdrawiam
Myślę,że znam i doceniam te dobre strony,ale jako moderator to właśnie Ty najbardziej powinieneś powstrzymać się od reklamy,a niestety chyba zbyt często ją stosujesz.
Co do urządzeń m.in. Toshiba to zapewniam Ciebie wiem o nich sporo.
Uważam,że urządzenia powinno się dobierać optymalnie i poza Twoimi jest wiele równie dobrych urządzeń i nie trzeba wówczas płacić za nazwę.
Czy Twoim zdaniem np.Hajer.Sharp,Panasonic,Lg,carrier są złe??????
Moja ocena tych wszystkich urządzeń poparta jest wieloletnim doświadczeniem praktycznym i kwalifikacjami w branży.Zawsze jestem gotów do polemiki przy użyciu merytorycznych argumentów.Zapraszam
Tak przy okaZJI ZAPROSZENIE JEST DO tWOJEJ FIRMY CZY DO FIRMY ,W KTÓREJ PRACUJESZ??
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY