Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

vivax

34 Odpowiedzi, 55754 Wyświetleń

kubabaku

2011-02-19, 15:34:36
Zaawansowany użytkownik
irroda napisał(a):kubabaku, a kupiłeś kiedyś coś za 1/3 czy 1/4 ceny czegoś innego, i to były produkty o takich samych cechach i jakości, bo ja nie, a super zadowoleni użytkownicy - szczególnie ten co to sobie multi na 3 założył, niech doda zdjęcia swojego super vivaxa,
nie lubię po prostu prostackich reklam robionych w prostacki sposób, kierowanych do użytkowników tego forum - czyli również do mnie.

sorry ale w takie rzeczy nie wierze...z tą półką Daikina :lol: ...nie wierzyłem co czytam
trochę się przez moje ręce przewinęło różnego rodzaju "wynalazków" i wiem co piszę
jak przypuszczam jesteś dystrybutorem to może puścisz kilka sztuk po kosztach to potestuję Smile

odnośnie reklamy o której piszesz to tak jakbym pisał że bmw to super samochody a np ty mi na to że kia wypusciła podobny samochod za 1/2ceny.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa