Po wczorajszym telefonie do firmy okazało się że montaż może wykonać dowolny instalator ( ba na upartego nawet i ja - a nie mam narzędzi i odpowiedniej wiedzy? ) Firma daje 12 miesięcy gwarancji na podstawie dowodu zakupu, bo brak samej karty gwarancyjnej. W przypadku uszkodzenia zdejmuje urządzenia ze ścian i wiozę do firmy aby oni naprawili/wymienili.
Tak sobie myślę może zmienię fach i nauczę się montażu klim na podstawie tej Elty, kupie jedną ale zanim poprawnie podłącze ( na podstawie how to znalezionych w necie ) uszkodzę i wymienią mi na sprawne ze 20 sztuk.
Panowie jednym słowem idę po zakupy za jakieś 20 montaży będę albo robił Wam konkurencję, albo będę szukał roboty jako "doświadczony instalator"
Tak sobie myślę może zmienię fach i nauczę się montażu klim na podstawie tej Elty, kupie jedną ale zanim poprawnie podłącze ( na podstawie how to znalezionych w necie ) uszkodzę i wymienią mi na sprawne ze 20 sztuk.
Panowie jednym słowem idę po zakupy za jakieś 20 montaży będę albo robił Wam konkurencję, albo będę szukał roboty jako "doświadczony instalator"
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY