Robiłem jedną sale weselną. Miała jedną zaletę była wysoka miała ok 6 m wysokości w części siedzącej i jakieś 4,5 m w sali do tańczenia. Dodatkowo prosta wentylacja nawiewno wywiewna na wentylatorach kanałowych. Moc wszystkich urządzeń coś koło 60 kW. Maksymalna ilość gości to 300 osób. Klimy kasety 4 szt 12 kW i dwie chyba po 8 kW. Myślę że w niej jest komfortowo w upalne dni i z prawie pełnym stanem gości. Inwestor się nie skarżył że za gorąco czy komuś wieje po karku.
Widziałem w innych salach weselnych ścienne które były wyłączone bo ludziom po karku wiało lub wylewały się skropliny-nie dawały rady z odpływem kondensatu. Myślę że przy salach weselnych trzeba również wziąć pod uwagę dużą wilgotność. Małe ścienniaki nie poradzą sobie z dużą wilgotnością. Jak dobrze pamiętam to chyba STEFANBUD miał taki problem z LENOXEM w jakimś klubie.
Widziałem w innych salach weselnych ścienne które były wyłączone bo ludziom po karku wiało lub wylewały się skropliny-nie dawały rady z odpływem kondensatu. Myślę że przy salach weselnych trzeba również wziąć pod uwagę dużą wilgotność. Małe ścienniaki nie poradzą sobie z dużą wilgotnością. Jak dobrze pamiętam to chyba STEFANBUD miał taki problem z LENOXEM w jakimś klubie.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY