Market, zgodzę się z Tobą, że w handlu jest konkurencja i podziwiam Cię że utrzymujesz się w tej branży.
Wracając do tematu. Jeśli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko, żebyś kupił sobie i nawet zamontował te klimatyzatory. Chodzi mi raczej o to czym kierowałeś się zadając pytanie na tym forum. Jakiej odpowiedzi oczekiwałes? To, że każdy chwali swoją markę, powinieneś się domyśleć, jesteś handlowcem
Jeśli chodzi o nasze ceny... no nie są tanie niestety, przynajmniej firm które wiedzą o co chodzi i w razie awairi zrobią szybką i trafną diagnozę w ramach gwarancji. Firma która montuje tanio niechętnie podchodzi do gwarancji bo to dla nich poważne koszty.
Jesli chodzi o wykształcenie... nie wiem ilu z nas ma tutaj wykształcenie kierunkowe, ja mam dlatego też mało klimatyzatorów bytowych montuję, zajmuję się chłodnictwem. Niemniej czasem trafiają mi się buble montażowe do poprawki. Buble zrobili właśnie goście którzy przyjechali polonezem z drabiną i montowali za 400 złoty...
Ale by nie byc jednostronnym, widziałem strasznie zamontowane klimy przez powazne firmy, jest ich jednak zdecydowanie mniej.
Co do marek klim... wszystko poniżej pewnej ceny to szmelc, mniejszy lub większy. Moje osobiste typy na naprawdę dobre klimy to Mitshubishi i Fujitsu.
Na prawdę, weź porządna firmę. Mi też się wydaje, że handel jest prosty, ale podejrzewam, że się mogę mylić
Po prostu się na tym nie znam i za to się nie biorę 
Pozdrawiam
Wracając do tematu. Jeśli chodzi o mnie to nie mam nic przeciwko, żebyś kupił sobie i nawet zamontował te klimatyzatory. Chodzi mi raczej o to czym kierowałeś się zadając pytanie na tym forum. Jakiej odpowiedzi oczekiwałes? To, że każdy chwali swoją markę, powinieneś się domyśleć, jesteś handlowcem
Jeśli chodzi o nasze ceny... no nie są tanie niestety, przynajmniej firm które wiedzą o co chodzi i w razie awairi zrobią szybką i trafną diagnozę w ramach gwarancji. Firma która montuje tanio niechętnie podchodzi do gwarancji bo to dla nich poważne koszty.Jesli chodzi o wykształcenie... nie wiem ilu z nas ma tutaj wykształcenie kierunkowe, ja mam dlatego też mało klimatyzatorów bytowych montuję, zajmuję się chłodnictwem. Niemniej czasem trafiają mi się buble montażowe do poprawki. Buble zrobili właśnie goście którzy przyjechali polonezem z drabiną i montowali za 400 złoty...
Ale by nie byc jednostronnym, widziałem strasznie zamontowane klimy przez powazne firmy, jest ich jednak zdecydowanie mniej.
Co do marek klim... wszystko poniżej pewnej ceny to szmelc, mniejszy lub większy. Moje osobiste typy na naprawdę dobre klimy to Mitshubishi i Fujitsu.
Na prawdę, weź porządna firmę. Mi też się wydaje, że handel jest prosty, ale podejrzewam, że się mogę mylić
Po prostu się na tym nie znam i za to się nie biorę 
Pozdrawiam
.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY