Szanowny markecie, może jako handlowiec jesteś doświadczony, ale tu prowadzisz jałową dyskusję z usługodawcami ze specyficznej branży. To, że nasze prawo bardzo dobrze chroni konsumenta to jedno, ale ŻYCIE pokazuje co innego. Ja staram się szanować swoich kontrahentów, nawet tych co o prawach konsumenta nie słyszeli, niestety niektórzy z nich są tacy jak Ty. W kontaktach z dostawcą usługi kryterium ceny jest dla nich najważniejsze, a co gorsza JEDYNE. Ale ich, zdziwisz się, też szanuję. Ale ponieważ Oni mają w tyle poczucie mojej wartości, są obdarzani darmową edukacją. Niestety i mnie zdarza się robić po taniości z pełnią tego konsekwencji, ale klient jest zawsze obciążony wiedzą o nich i ich skutkami. I pomimo szacunku do takiego klienta spoczywa on na szarym końcu w moim kalendarzu, na własne życzenie.
Wracając do Twojego tematu zachęcam Cię do uważnego zapoznania się z warunkami gwarancji i/lub do rozmowy o niej z dostawcą urządzeń, ponieważ możesz jednak niemile się rozczarować, a Twoje wieloletnie doświadczenie może być tylko zbędnym balastem w zderzeniu z układem sprzedawca-instalator. Mógłbym Ci dokładnie opisać problemy takich inwestorów jak ty , ale ponieważ jesteś tak bardzo doświadczony, a sprzęt który chcesz zainstalować to tanie chińskie splity, a nie skomplikowane systemy w utrzymaniu ruchu w przemyśle, to moze lepiej jak nabędziesz to jedno doświadczenie więcej samodzielnie
Wracając do Twojego tematu zachęcam Cię do uważnego zapoznania się z warunkami gwarancji i/lub do rozmowy o niej z dostawcą urządzeń, ponieważ możesz jednak niemile się rozczarować, a Twoje wieloletnie doświadczenie może być tylko zbędnym balastem w zderzeniu z układem sprzedawca-instalator. Mógłbym Ci dokładnie opisać problemy takich inwestorów jak ty , ale ponieważ jesteś tak bardzo doświadczony, a sprzęt który chcesz zainstalować to tanie chińskie splity, a nie skomplikowane systemy w utrzymaniu ruchu w przemyśle, to moze lepiej jak nabędziesz to jedno doświadczenie więcej samodzielnie
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY