byniom napisał(a):Ja cię doskonale rozumię że chcesz zaoszczędzić ale wyobraź sobie że przyjdzie do ciebie klient i tez będzie chciał kupić po cenie po jakiej ty kupujesz w hurtowni towar ? i tez powie że może sam podjechać do hurtowni i sobie kupić tyle ile mu potrzeba w danej chwili .Jak chcesz to zrób to sam i wtedy będzie bardzo małym kosztem ale wychodząc z twojego punktu widzenia to powinniśmy się nauczyć piec chleb naprawiać samochodzy i wiele innych rzeczy żeby być samowystarczalnym bo wtedy wyjdzie taniej. Myśę że się z kimś dogadasz i będziesz miał te klimatyzatory zamontowane ale część z nas ma odmienny pogląd na taki rodzaj handlu i dzięki temu mamy wolny rynek.
Dokładnie,przecież nikt wam nie zabrania piec sobie chleba,czy też naprawiać samochodów.
Zresztą zadałem sobie dużo trudu i poczytałem co tu piszecie.Wiekszość z was też ma inny zawód i o zgrozo dopiero się na tym forum uczy prowadząc już własne firmy.
Szczerze mówiąc to wysokość tych upustów podsunęła mi pomysł czy by się tym nie zająć.Przecież mogę sprzedawać klimatyzatory,te najprostsze,a taki montaż to mi pewnie niejeden mechanik zrobi za grosze.
Pogadam ze wspólnikiem i być może niebawem popiszę z wami jako człowiek z branży
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY