Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

nowy patent na czyszczenie klimatyzacji, odzysk energii i natlenianie

1 Odpowiedzi, 1566 Wyświetleń

edward

2011-04-28, 13:56:40
Nowy użytkownik
Witam kolegów niedawno zaopatrzyłem się w takie urządzenie do czyszczenia klimatyzacji, a ze się sprawuje rewelacyjnie to pomyślałem ze się podzielę tym wynalazkiem z wami, bo to generuje bardzo duże korzyści pasywne, a wiadomo jak to teraz jest z finansami i jak bardzo kosztowna jest ekipa do czyszczenia, a teraz trzeba czyścić cala instalacje co rok niestety, to są moduły które dołącza sie do istniejącej klimatyzacji, jest ich kilka

Moduł kompletny - taki jak ja mam jest to zestaw biobójczy na bazie nanotechnologii skutecznie niszczący wszelkiego rodzaju alergeny, zestaw dotleniający i zestaw samoczyszczący fajna sprawa jeżeli ktoś ma np sale konferencyjne w hotelach albo spa itd. bo można to wykorzystywać w reklamie ze np budynek jest przyjazny dla alergików i astmatyków

można tez kupić moduły osobno:

Moduł DOTLENIAJĄCY - jest to pojedynczy zestaw stosowany wyłącznie do dotlenienia pomieszczeń różnych gabarytów

Moduł BAKTERIOBÓJCZY - jest to zestaw biobójczy na bazie nanotechnologii skutecznie niszczący wszelkiego rodzaju alergeny z jednoczesnym odsysaniem wszelkich zanieczyszczeń

Moduł ODZYSKU CIEPŁA - jest to moduł, który może być wykorzystany zarówno do ogrzewania pomieszczeń, jak i ogrzewania wody.

dobra i to tyle jeżeli chodzi o cenę to kosztuje paręnaście tysięcy ale można dostać dofinansowania za innowacje i oszczędność energii czyli refundacja od 40 do 80 % dokładnie nie pamiętam. można to kupić od kilku przedstawicieli w Polsce a ze do każdego klienta przedstawiciele podchodzą indywidualnie wiec najlepiej się z nimi skontaktować i w tedy dopasują to do naszych potrzeb, w razie pytań proszę pisać to pomogę. mogę jak ktoś będzie chciał to podam numer do tego przedstawiciela co u mnie był.
mój prywatny mail to aa_ds@op.pl i napiszcie ze z tego forum jesteście żebym tego nie usunoł przez przypadek
pozdrawiam wszystkich.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa