crocens napisał(a):No to się dogadaliśmy, że większość opcji jest bezużyteczna, na dodatek trzeba czasem sie sporo nagrzebac by z nich skorzystać. Chciałem jednak stanąć w ich obronie bo całkowitym złomem nie są... Sam tez uzywam dobrych mechanicznych, ale czasem elektroniczne po prostu bardziej mi pasująWitam
Powiedz mi, które funkcje są bezużyteczne? Jakim analogowym manometrem zrobisz próbę ciśnieniową na szczelność instalacji z dokładnością 0,01bara z podaniem czasu próby. Z czym masz problem w ustawieniach elektronicznego manometru, raz ustawiasz jednostki i funkcjonalność. Potem ewentualnie przestawiasz opcje odczytu lub funkcje pomiaru np. próżni lub jednego z 40 czynników. Gdziekolwiek pojedziesz idziesz na dach i już pracujesz. Z Testo 550 jestem bardzo zadowolony i z tego co wiem kilka osób na forum też. Właśnie dlatego że brakuje mi paru bajerów zainteresowałem się Testo 570 takich jak rozbudowana bateria zaworów czy też zintegrowany amperomierz. Dodatkowo w połączeniu z laptopem mam większe możliwości diagnostyczne i nie muszę ślęczeć wpatrując się w analog, termometr, amperomierz i przeliczać w głowie, ponieważ sami wiecie że te parametry za szybko się zmieniają. Żeby móc wyłapać arytmie serca trzeba mieć zapis EKG i to nie chwilowy.
Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY