dzisiaj jak rano odpalilem auto co bylo w garazu to tak zawialo zimnym powietrzem ze szok
tz bylo bardzo zimne i czuc bylo klime juz pare sek po wlaczeniu auta ale pojechalem i w czasie jazdy jak silnik cieply i na dworze ladna pogoda i mocno swieci slonce to juz ta klima tak fajnie nie chlodzi
a zimą to zawsze jak klime wlaczam to para znika wiec tz ze klima dziala dobrze?
ja tam filtra nie mam zadnego na wyposazeniu a auto ma klimatronik a filtra przeciwpylowego nie ma
jak poznac ze sprezarka pracuje? jak sprezarka pacuje=kreci sie wentylator klimy? sprezarka tez pracuje non stop czy jak wentylator wlacza sie i wylacza co chwilke?
tz bylo bardzo zimne i czuc bylo klime juz pare sek po wlaczeniu auta ale pojechalem i w czasie jazdy jak silnik cieply i na dworze ladna pogoda i mocno swieci slonce to juz ta klima tak fajnie nie chlodzi a zimą to zawsze jak klime wlaczam to para znika wiec tz ze klima dziala dobrze?
ja tam filtra nie mam zadnego na wyposazeniu a auto ma klimatronik a filtra przeciwpylowego nie ma
jak poznac ze sprezarka pracuje? jak sprezarka pacuje=kreci sie wentylator klimy? sprezarka tez pracuje non stop czy jak wentylator wlacza sie i wylacza co chwilke?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY