Panowie, nie rozumiem Waszego sarkazmu. Kolega moim zdaniem dobrze pisze - przy obecnych warunkach pogodowych 8-9stC na kratkach na najnizszym biegu oznacza meczarnie w lecie (przy temp. ze wnetrznych w okolicach 30-35stC) i przestancie nabijac mu glowe jakimis pierdolami. Zakladajac, ze na zewnatrz jest 25stC i z kratek leci 9stC - czy naprawde uwazacie, ze w zamknietej puszce jaka jest auto (w srodku przy +25stC na zewnatrz temperatura osiaga cos kolo 40stC), uda sie sie zejsc do komfortowych 25stC z klimatyzacja wyrabiajaca 9stC z kratek? Ludzie otrzasnijcie sie!
W tygodniu sprawdzilem w dwoch wlasnych autach jak wyglada sytuacja - przy temp. zewnetrznej ok 23stC w aucie bylo wlasnie 40stC.
1. honda crv
z kratek powietrze na najnizszym biegu oraz obiegu otwartym osiaga spokojnie 4-5stC i jadac 20km w korkach jestem w stanie zejsc z poczatkowych 40stC do 26-27stC w kabinie. Jest to baaaardzo komfortowa temperatura w kabinie. Klima jest wydajna
2. honda civic
ten sam dzien, 1.5godziny pozniej. z kratek powietrze na najnizszym biegu oraz obiegu otwartym osiaga nie mniej niz 8.5-9.5stC i jadac 20km w korkach nie jestem w stanie osiagnac jakiegokolwiek komfortu temperaturowego - zwyczajnie powietrze z kratek o temp. w okolicach 9stC nie daje rady schlodzic auta.
Wiec powiedzcie mi koledzy - czy klima w civicu jest wydajna, czy tez nie?
W tygodniu sprawdzilem w dwoch wlasnych autach jak wyglada sytuacja - przy temp. zewnetrznej ok 23stC w aucie bylo wlasnie 40stC.
1. honda crv
z kratek powietrze na najnizszym biegu oraz obiegu otwartym osiaga spokojnie 4-5stC i jadac 20km w korkach jestem w stanie zejsc z poczatkowych 40stC do 26-27stC w kabinie. Jest to baaaardzo komfortowa temperatura w kabinie. Klima jest wydajna
2. honda civic
ten sam dzien, 1.5godziny pozniej. z kratek powietrze na najnizszym biegu oraz obiegu otwartym osiaga nie mniej niz 8.5-9.5stC i jadac 20km w korkach nie jestem w stanie osiagnac jakiegokolwiek komfortu temperaturowego - zwyczajnie powietrze z kratek o temp. w okolicach 9stC nie daje rady schlodzic auta.
Wiec powiedzcie mi koledzy - czy klima w civicu jest wydajna, czy tez nie?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY