Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Lista polecanych / odradzanych warsztatow (WARSZAWA)

39 Odpowiedzi, 65425 Wyświetleń

wally

2011-05-15, 22:04:01
Użytkownik
Ludzie opanujcie te zle emocje!!! Piros, z calym szacunkiem ale jestem na tym forum wystarczajaco dlugo i napisalem juz wystarczajaco duzo postow, jak na amatora, zeby wiedziec na jakim forum sie zarejestrowalem! Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Wytlumacz mi prosze, jak proba dotarcia do sensownego serwisu klimatyzacji mialaby sklocic ludzi z branzy?

Jestescie wszyscy fachowcami - super, chcialbym skorzystac z Waszej pomocy! Jak mam dotrzec do prawdziwego serwisu klimatyzacji jak nie przez forum branzowe? Poczytalem troche postow na roznych forach samochodowych i dla wiekszosci ludzi, nabijacz wulkanizator oraz serwisant to jedno i to samo. Czemu panuje tu tak strasznie ciezka atmosfera - na tym samym forum tyle ze w dziale klimatyzcja, wystarczy spytac o pomoc lub poprosic o podanie namiarow na dobra firme montujaca klime, i od razu sypia sie oferty. Sam skorzystalem z uslug jednego z moderatorow i jestem bardzo zadowolony, mimo ze nie bylo jakos mega tanio.

Serio, zaczynam wierzyc, ze Wasza wiedza i chec pomocy dotyczy jedynie rzeczywistosci wirtualnej, a nie prawdziwego swiata. Naczytalem sie wielu stron bardzo sensownych porad i odpowiedzi na ciekawe zagadnienia, wiem w koncu jak dziala klimatyzacja, skad sie biora niskie i wysokie cisnienia, jakie objawy swiadcza o wilgoci w ukladzie a jakie o niewydajnym skraplaczu. Dlaczego gdy pojawia sie pytanie o zaklad, mogacy naprawic klimatyzacje wszyscy nabieraja wody w usta? Przeciez jestescie fachowcami, czyzbyscie byli niepewni swoich umiejetnosci lub wiedzy? Jezeli nie, to podajcie namiar chocby na 2-3 solidne serwisy. Jezeli boicie sie krytyki lub nie chcecie lamac niepisanych zasad o "nieagresji" bardzo prosze o info na maila <adresemail> - moze mail bedzie dla Was bardziej przystepny.

Dla przypomnienia - szukam po prostu fachowca ktory przeprowadzi rzeczowy przeglad klimy i nie bedzie typowym nabijaczem.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2012-05-09, 18:22:49 przez wally.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa