ok jutro pierwsze co zrobię to napełnię na wagę i będę wiedział na czym stoję, to jest dla mnie oczywiste i forum bym tak zrobił
.
ciśnienie wiem, że zależy od zewnętrznej, ale skoro pracuje mi 5 % skraplacza, to spodziewałbym się minimalnej ilości czynnika, takiej że odparowało wszystko i tak, że jest poniżej 10 bar, tak przynajmniej miałem to tej pory przy prawie pustej klimie - już po ciśnieniu postojowym było widać że braki. Zacząłem się zastanawiać w piątek o 2 w nocy po 14h pracy... więc padały technicznie straszne podejrzenia... paranoja xD
Ale uświadomiłem sobie że nie wiem jak zachowa się układ przy niedrożności... i dlatego drążę temat... kiedyś pewnie się przyda
A co do przypadku mg też jestem ciekawy, ale jakoś jak nie widzę to nie umiem się "wczuć" - może mało doświadczenia
.ciśnienie wiem, że zależy od zewnętrznej, ale skoro pracuje mi 5 % skraplacza, to spodziewałbym się minimalnej ilości czynnika, takiej że odparowało wszystko i tak, że jest poniżej 10 bar, tak przynajmniej miałem to tej pory przy prawie pustej klimie - już po ciśnieniu postojowym było widać że braki. Zacząłem się zastanawiać w piątek o 2 w nocy po 14h pracy... więc padały technicznie straszne podejrzenia... paranoja xD
Ale uświadomiłem sobie że nie wiem jak zachowa się układ przy niedrożności... i dlatego drążę temat... kiedyś pewnie się przyda

A co do przypadku mg też jestem ciekawy, ale jakoś jak nie widzę to nie umiem się "wczuć" - może mało doświadczenia
NO
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY