Zalodzona chłodnica?A ja będę się upierał że rzeczywisty pomiar przegrzania jest możliwy tylko pomiędzy elementem dławiącym a końcem chłodnicy kawałek za parą nasyconą bo to nam daję refleksję nad układem chłodniczym.Dodam od siebie że pomiar przegrzania w klimatyzacji obliczonej dla 5-ciu osób gdzie przebywa 10 osób mija się z celem.Ponieważ będziemy dopełniać i dopełniać ponieważ przegrzanie będzie zawsze za wysokie do momentu zgonu 5-ciu osób i ich ochłodzenia.Te pięć osób możemy zamienić na rurociąg ssawny puszczony w piekarni Gdzie głodne szczury go zjadły a przegrzanie całkowite wzrośnie.Spadnie w momencie plajty właściciela.Ciekaw jestem na ile doświadczenia takie wytrzyma sprężarka.Pracując w tym zawodzie od 83 roku włącznie ze szkołą i praktyką ten tok myślenia i pomiaru mnie nie zgubił.Producent testo czy producent samochodu nie musi posiadać żadnej kategorii do prowadzenia pojazdów.To moja ostatnia wypowiedż w tym temacie bo nie widzę nic dobrego ciągnąć temat skoro ktoś nie odróżnia przegrzania rzeczywistego w chłodnicy od całkowitowego w całym układzie.Czasami ludzie posiadający auta z automatyczną skrzynią nie potrafią prowadzić auta z manualną.Proszę nie piszcie że bywa odwrotnie i który jest jakim kierowcą
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY