wally spr prosze temp z kratek włóż temp do lewej kratki, a później do środkowej, wlaczajac obieg otwarty, nawiew na maxa, i klime oraz max chlodzenie lo lub na niebieskie i odpal auto wyjzdz z niego, zamknij szyby, drzwi i obserwuj prace sprezarki i wentylatora napisz jak pracują po 10min wejsc do auta i spr termomtery ten w kratce oraz drugi który polozyles np na desce lub z tylu, zmniejsz dmuchawe do 2 i napisz czy temp spadla do ilu?
u mnie jest na max nawiewie 9C na 2 spada do 8,5C a sprezarka przez pierwsze 3min pracuje non stop a później tarcza sprezarki razem z wentylatorem pracują 8-9s i nie pracują 4s i tak w kólko
no i u mnie przez klime nie da sie przeziebic i nie wierze ze są takei wydajne klimy zeby np na wiatraku 1 czy 2 uzyskac w aucie 17-18C gdy na dworze ponad 30C
bo zeby klima schlodzila wnętrze z 60C do tych 30C to juz ledwo wyrabia
a pod maską 1 rura jest chłodna, 1 gorąca jak cholera i ta z skraplacza do osuszacza tez gorąca a skraplacz jest ciepły, ręką mozna spokojnie dotknąc i trzymać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-05-20, 11:02:56 przez janpl2.)
u mnie jest na max nawiewie 9C na 2 spada do 8,5C a sprezarka przez pierwsze 3min pracuje non stop a później tarcza sprezarki razem z wentylatorem pracują 8-9s i nie pracują 4s i tak w kólko
no i u mnie przez klime nie da sie przeziebic i nie wierze ze są takei wydajne klimy zeby np na wiatraku 1 czy 2 uzyskac w aucie 17-18C gdy na dworze ponad 30C
bo zeby klima schlodzila wnętrze z 60C do tych 30C to juz ledwo wyrabia
a pod maską 1 rura jest chłodna, 1 gorąca jak cholera i ta z skraplacza do osuszacza tez gorąca a skraplacz jest ciepły, ręką mozna spokojnie dotknąc i trzymać
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY