Wyczuwam ironię w Twoim tonie. Jedynie sugerowałem, że nie oszczędzam na materiałach eksploatacyjnych, gdyż wiem, że to się mści w niedługim czasie i w rezultacie trzeba i tak w ramach kolejnej wymiany kupić coś lepszego, więc robienie napraw "pod cenę" w swoim aucie nie ma finansowego sensu. Dlatego pisałem o najlepszych i najdroższych z możliwych.
Co do ASO, niestety, tam pracują ludzie jak wszędzie, choć prawdę mówiąc można spotkać w przydomowych warsztatach ludzi bardziej zorientowani aniżeli pracownicy ASO. Więc robienie zakupów, porady a w szczególności wszelkie naprawy w ASO traktuję z dystansem, że o nienaturalnie wygórowanych cenach nie wspomnę.
Proszę o dalsze sugestie, szczególnie dotyczące pytań z mojego pierwszego wątku.
Co do ASO, niestety, tam pracują ludzie jak wszędzie, choć prawdę mówiąc można spotkać w przydomowych warsztatach ludzi bardziej zorientowani aniżeli pracownicy ASO. Więc robienie zakupów, porady a w szczególności wszelkie naprawy w ASO traktuję z dystansem, że o nienaturalnie wygórowanych cenach nie wspomnę.
Proszę o dalsze sugestie, szczególnie dotyczące pytań z mojego pierwszego wątku.
Pozdrawiam Andy
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY