Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

głośna praca klimatroniku

6 Odpowiedzi, 5255 Wyświetleń

janpl2

2011-05-23, 05:45:48
Użytkownik
zuku a mi sie zdaje wlasnie ze lepiej sie chlodzi jak dam na max chlodzenie, ob zamkniety i powiedzmy na 2-3 niz jak dam wszystko na auto i np 17C
przeciez klima pewnie nie dziala w trybie bardziej lub mniej mocno, klima albo dziala albo nie dziala a my mozemy sile nadmuchu wentylatora tylko ustawic tak mi sie zdaje
ja ustawiając np na 17-18C lub manualnie klime to jakbym nawet nie ustawil to nigdy nie czuje ciepla jak np otwieram szybe a powinnem chyba czuc buchające z dworu cieplo i skwar, to samo jak wychodze z auta wydaje mi sie ze temp jest taka sama lub nawet na dworze nizsza i ze jest chlodniej niz w aucie
zresztą myslisz ze jak ustawie 18C to w aucie jest 18? 18 to jest moze na wysokosci nóg tylnich pasażerów a na pewno tyle nie jest w okolicach kierownicy i w okolicach głow przednich pasazerów
nie czuje od klimatronika zeby w aucie panował chłod i zimno, wg mnie klima w aucie powinna o wiele lepiej chlodzic wnętrze, a juz na trasach 4-10km to zeby cos poczuc trzeba jezdzic na max ustawieniach klimy klima poprostu nie wyrabia dopiero jak dojedziemy do celu to jest chlodniej
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa