Ja nie wiem czy to jest nabite Azotem, jak wcześniej pisałem nie znam się, ale klimatyzacja działa, powietrze jest na prawdę zimne, takie jakiego bym oczekiwał, tylko boję się że niedługo przestanie chłodzić ale tez nie chcę wydać więcej niż to konieczne. Dlatego zastanawiam się co ten pan zrobił że klimatyzacja zaczęła działać? On powiedział że wpuszcza do układu barwnik... no ale na barwniku przecież nie ma prawa działać... no i nie wiem... i tak jedyna opcją jest czekać i albo klima przestanie działać, albo nie, ale myślałem, że może ktoś kto zna się lepiej ode mnie będzie wiedział, jak to się stało, że po wpuszczeniu barwnika chłodzi.
Max nie jestem zdania że każdy naciąga na kasę, ale jeśli ktoś mi mówi że nie ma czynnika chłodzącego i będzie trzeba nabijać od 0, co u niego kosztuje 200zł, a później włączam klimę i ona chłodzi to chyba coś jest nie tak, bo nawet będąc laikiem mogę domyślić się, że bez tego czynnika nie mogłaby chłodzić...
Ten pan powiedział że barwnik wypłynie przez nieszczelności tylko jak klima będzie włączona i że muszę przejeździć ok 300 km na włączonej??
Cytat:Dlaczego każdy klient jest zdania, że naciągam go na kasę?
Skąd wywodzi się takie przekonanie u Polaków?
Max nie jestem zdania że każdy naciąga na kasę, ale jeśli ktoś mi mówi że nie ma czynnika chłodzącego i będzie trzeba nabijać od 0, co u niego kosztuje 200zł, a później włączam klimę i ona chłodzi to chyba coś jest nie tak, bo nawet będąc laikiem mogę domyślić się, że bez tego czynnika nie mogłaby chłodzić...
Cytat:a tak na serio to klimatyzacja nie moze ci dzialac jak jest nabita do 15bar azotem!
i nie powinnienes wlaczac klimatyzacji!
Ten pan powiedział że barwnik wypłynie przez nieszczelności tylko jak klima będzie włączona i że muszę przejeździć ok 300 km na włączonej??
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY