Sąsiada w czarnym foliowym worku 
Szukam porady na tym forum, ponieważ musiałem zakasać rękawy i sam wgryźć się w temat. Po rozmowach z pseudospecjalistami, z zakładów zajmujących się klimatyzacją w Rzeszowie, oferującymi mi "nową" sprężarkę za ~1400zł albo wymianę łożyska na kole pasowym (co dla niektórych jest złotym środkiem na wszystkie bolączki kompresora), wymiękłem.
Jeżeli komuś nasunie się jakiś wniosek po przeczytaniu posta (nawet taki z bagażnikiem
) proszę o wskazówki.
Jeszcze się nie poddałem... w tym tygodniu znowu rozdzieram sprężarkę i będę węszył dalej.

Szukam porady na tym forum, ponieważ musiałem zakasać rękawy i sam wgryźć się w temat. Po rozmowach z pseudospecjalistami, z zakładów zajmujących się klimatyzacją w Rzeszowie, oferującymi mi "nową" sprężarkę za ~1400zł albo wymianę łożyska na kole pasowym (co dla niektórych jest złotym środkiem na wszystkie bolączki kompresora), wymiękłem.
Jeżeli komuś nasunie się jakiś wniosek po przeczytaniu posta (nawet taki z bagażnikiem
) proszę o wskazówki.Jeszcze się nie poddałem... w tym tygodniu znowu rozdzieram sprężarkę i będę węszył dalej.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY