Pojęcie klimatyzatora ewaporacyjnego kojarzy mi się z buraczaną technologią.Ewaporator-parownik.Kondenser- skraplacz.Tylko idioci łapią się na zasadę że ANGIEILSKO brzmiące to dobre.Ja posiadam najnowsze rozwiązanie technologiczne.Lodówki nie skończona ilość w zależności od zapotrzebowania mocy.W nich chłodzone szmaty we wodzie i w miarę potrzeb zysków ciepła przy od czepinach rzucane na podłogę
To nie reklama bo i klientów naiwnych i tak mi nie brakuje.Czy najzwyklejszy klimatyzator nie jest ewaporacyjnym?Pewnie w nim nic nie ewaporacuje
Każda szmata mając niższą temperaturę od środowiska jej otaczającego ewaporuje.Inaczej biorąc wilgoć z niej odparowuje.A wilgoć na sali zabaw to zmora ludzi się bawiących
To nie reklama bo i klientów naiwnych i tak mi nie brakuje.Czy najzwyklejszy klimatyzator nie jest ewaporacyjnym?Pewnie w nim nic nie ewaporacuje
Każda szmata mając niższą temperaturę od środowiska jej otaczającego ewaporuje.Inaczej biorąc wilgoć z niej odparowuje.A wilgoć na sali zabaw to zmora ludzi się bawiących
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-05-31, 19:58:39 przez llort.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY