Witam,
ja mam podobny problem z moją klimatyzacją... działa jak chce. Kiedy włączam silnik, włączam klimatyzację działa super! po przejechaniu kilku / kilkunastu kilometrów przestaje działać
czasem wystarczy odczekać 5 minut, czasem 20 włączyć i dalej działa. Czasem działa pół godziny czasem 5 minut... a czasem nie mogę jej włączyć przez 30 minut.
byłem w serwisie klimy, zrobili standardową procedurę. Nie stwierdzili żadnych ubytków ani nieszczelności, wykonali próżnie i niby wszystko ok... dodatkowo odgrzybianie i ozonowanie...
ale po przejechaniu kilkunastu kilometrów znowu sytuacja się powtarza
ja mam podobny problem z moją klimatyzacją... działa jak chce. Kiedy włączam silnik, włączam klimatyzację działa super! po przejechaniu kilku / kilkunastu kilometrów przestaje działać
czasem wystarczy odczekać 5 minut, czasem 20 włączyć i dalej działa. Czasem działa pół godziny czasem 5 minut... a czasem nie mogę jej włączyć przez 30 minut.byłem w serwisie klimy, zrobili standardową procedurę. Nie stwierdzili żadnych ubytków ani nieszczelności, wykonali próżnie i niby wszystko ok... dodatkowo odgrzybianie i ozonowanie...
ale po przejechaniu kilkunastu kilometrów znowu sytuacja się powtarza
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY