Niedługo usłyszę że zegar w takiej maszynce jest dokładniejszy od zegara atomowego a pierwszy przetwornik nie był kalibrowany w stosunku do manometru
Zastanawiam się jak producent wyczół potrzebę rynku z amperomierzem dla wygodnych.Zastanawia mnie jedna rzecz z długością przewodu pomiarowego amperomierza gdzie miejsce pomiędzy pomiarem przegrzania a agregatem wynosi więcej niż długość przewodu pomiarowego amperomierza.
W wydruku wolał bym dopisać pobór prądu niż obalać się przez plątaninę przewodów.No ale według ciebie przegrzanie a pobór prądu nić do siebie nie mają
Jak napełniasz według przegrzani to napełniaj według przegrzania w chłodnicy a nie według całkowitego jak do tej pory to robiłeś w klimatyzatorach i nie wiem czy to robisz mierząc przegrzanie na tłocznej i ssącej jednostki zewnętrznej.Mając dobry sprzęt nie oznacza jego właściwego użycia.Dobry snajper to i z procy potrafi trafić
Życzę miłego użytkowania.Dobrego kierowcy nie określa się mianem jaki samochód prowadzi.Nie ma dobrych i złych kierowców i chłodniarzy.Są natomiast z lepszą lub gorszą wyobrażnią.
Zastanawiam się jak producent wyczół potrzebę rynku z amperomierzem dla wygodnych.Zastanawia mnie jedna rzecz z długością przewodu pomiarowego amperomierza gdzie miejsce pomiędzy pomiarem przegrzania a agregatem wynosi więcej niż długość przewodu pomiarowego amperomierza.W wydruku wolał bym dopisać pobór prądu niż obalać się przez plątaninę przewodów.No ale według ciebie przegrzanie a pobór prądu nić do siebie nie mają
Jak napełniasz według przegrzani to napełniaj według przegrzania w chłodnicy a nie według całkowitego jak do tej pory to robiłeś w klimatyzatorach i nie wiem czy to robisz mierząc przegrzanie na tłocznej i ssącej jednostki zewnętrznej.Mając dobry sprzęt nie oznacza jego właściwego użycia.Dobry snajper to i z procy potrafi trafić
Życzę miłego użytkowania.Dobrego kierowcy nie określa się mianem jaki samochód prowadzi.Nie ma dobrych i złych kierowców i chłodniarzy.Są natomiast z lepszą lub gorszą wyobrażnią.
Masz problem w dziedzinie chłodnictwa i kanalizacji?STEFAN BUD ci pomoże.Człowiek orkiestra.Ponoć tynki maszynowe wykonuje gratis.Do administracji to nie jest reklama
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2011-06-08, 20:38:57 przez llort.)
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY