Ghost zgodzę się z tobą, kiedyś znajomy się mnie pytał czy nie chce się czymś takim zająć dla dużego marketu L M. Trochę wytrzeszczyłem oczy jak powiedział mi jaka jest cena takiego montażu :/ wygląda to w ten sposób że, przedstawiciel działu handlowego w markecie ma ustalone ceny takiego montażu (raczej nie do negocjacji) ty albo się dostosujesz i masz zlecenia albo do widzenia
Domyślam się że taki montaż jest na sztukę, wpada właściciel firmy z pomagierem robią to w 2 godziny i do widzenia. Bez sprawdzania prądu, poborów, itp. Idąc na ilość i montując dziennie np. 4 komplety ma 2000zł odprowadzić podatek, paliwo, dniówkę, zostaje mu wielka śmierdząca kupa
bo ręce i nogi bolą, a na słońcu głowa się nagrzewa
więc gra nie warta świeczki
za 500zł to ja mogę wnieść urządzenia do mieszkania, uciąć na odpowiednia długość instalacje, i zamontować zawiesie. NIC WIĘCEJ
Domyślam się że taki montaż jest na sztukę, wpada właściciel firmy z pomagierem robią to w 2 godziny i do widzenia. Bez sprawdzania prądu, poborów, itp. Idąc na ilość i montując dziennie np. 4 komplety ma 2000zł odprowadzić podatek, paliwo, dniówkę, zostaje mu wielka śmierdząca kupa
bo ręce i nogi bolą, a na słońcu głowa się nagrzewa
więc gra nie warta świeczki
za 500zł to ja mogę wnieść urządzenia do mieszkania, uciąć na odpowiednia długość instalacje, i zamontować zawiesie. NIC WIĘCEJ
gadu-gadu: 3236154
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY