NIe robie na akord, staram sie nie robić żeby tylko zrobić.. ale jestem świeżak.. chce wiedzieć wszystko żeby nie było nieprzyjemnych sytuacji w pracy.. nabijałem układ żeby wstrzyknąć UV.. teraz sie zastanawiam .. czy można nabić samo UV??
mam adapter do tego ale co mi z tego jak musi być to rozprowadźone po układzie.. Prosze podpowiedzić Texa 650 .. czy tam w zaawansowanym..jeśli dam olej to można od razu dać UV ? hm...
Połączenia są w pożądku sprawdzałem przez noc.. ale mam jeszcze jedno pytanie przedział PSi LP i HP .. HP mam do 350 psi; niskie do 120 Psi.. podczas nabijania azotem mimo zakręconego "korka" od LH nabija mi ciśnienie na 120 .. ?????
Dziekuje Panowie za odpowiedz
mam adapter do tego ale co mi z tego jak musi być to rozprowadźone po układzie.. Prosze podpowiedzić Texa 650 .. czy tam w zaawansowanym..jeśli dam olej to można od razu dać UV ? hm...
Połączenia są w pożądku sprawdzałem przez noc.. ale mam jeszcze jedno pytanie przedział PSi LP i HP .. HP mam do 350 psi; niskie do 120 Psi.. podczas nabijania azotem mimo zakręconego "korka" od LH nabija mi ciśnienie na 120 .. ?????
Dziekuje Panowie za odpowiedz
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY