Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Audi A4 b6 1.9 TDI po wymianie tarczy zrywnej-problemy

10 Odpowiedzi, 13129 Wyświetleń

HiRide

2011-06-20, 21:39:45
Nowy użytkownik
gajdek419 napisał(a):1. co do jazdy z nienapełnioną klimą to sprzedajacy ma rację.
2. co do otworu to nie ma racji, jak najbardziej słuzy do napełniania sprężarki olejem, niedopuszczalne jest wkładanie jakiejkolwiek blokady w ten otwór bo mozna uszkodzić wewnetrzne częsci sprężarki
3. czemu chcesz dolewać olej skoro nie płukałes oleju - jeżeli nie wypłukałes oleju to nie jest on napewno pusty, olej pozostał w pozostałych elementach układu. Olej tylko i wyłącznie PAG46.

dzieki za odpowiedz!
Wylalem 25 ml oleju ze sprezarki wiec twoim zdaniem ile powinni mi go dolac?
Gosciu powiedzial ze wleje mi 150 ml bo jak bedzie za duzo to nic sie nie stane a jak za malo to zatre kompresor.Ja amator wiem ze nie moze byc za duzo a on mi takie bzdury opowiada :|
Mozesz mi jeszcze napisac jakie mniej wiecej powinny byc wartosci HP i LP na zegrach na maszynie i kiedy na nie patrzec ?Przynajmniej wiedzialbym czy te wartosci sa w miare ok czy nie bo na razie facet moze mi kazda bajke sprzedac....
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa