nastęny sharan z problemem, niskie 2,8 wysokie między 8 a 9 i wtedy temperatura w okolicy 11-12 stopni z kratek obie rurki przed zaworem rozprężnym zimne, tak się zachowuje jak auto jest zimne, po przejechaniu 10 kilometrów sprężarka dalej zapięta (sprzęgło) a ciśnienia się zrównują i przestaje całkowicie chłodzić
nie mam już pomysłów na to auto. Ktoś przede mną wymieniał wałek sprężarki bo urwało się sprzęgło, to było jakieś 3 miesiące temu i powiedział że sprężarka jest jak najbardziej ok, teraz oczywiście się wypiął i powiedział że sprężarka leży, oczywiście koszty masakryczne, a mnie znajomy wierci dziurę w brzuchu. Nawet chce kupić używany kompresor ale coś mi mówi że nie tu jest problem....
ktoś ma jakiś pomysł?????
nie mam już pomysłów na to auto. Ktoś przede mną wymieniał wałek sprężarki bo urwało się sprzęgło, to było jakieś 3 miesiące temu i powiedział że sprężarka jest jak najbardziej ok, teraz oczywiście się wypiął i powiedział że sprężarka leży, oczywiście koszty masakryczne, a mnie znajomy wierci dziurę w brzuchu. Nawet chce kupić używany kompresor ale coś mi mówi że nie tu jest problem....
ktoś ma jakiś pomysł?????
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY