Powiedzenie "na oko to umarl chłop w szpitallu" jest tutaj jak najbardziej trafne
Przyczyną opisanego stanu klimatyzacji okazała się zapchana cienka rurka wysokiego ciśnienia. Prawdopodobnie znalazły się w niej "strzępy" z osuszacza, który był wymieniony na nowy, ale dopiero po uszczelnieniu i napełnieniu układu. Namawiam do rozwagi i skorzystania z usług rzetelnego serwisu i odradzam inwestowanie we własnym zakresie w części w przypadku gdy klimatyzacja jest uszkodzona - trafna diagnoza fachowca i uczciwa wycena = zaoszczędzone pieniądze.
W moim mieście jest kilka doświadczonych serwisów, ale albo chcą wyłudzić pieniądze wskazując na sprawną część, albo podają kwotę naprawy bez wskazania przyczyny. W innym mieście znalazłem firmę z certyfikatem "rzetelna firma", fachowiec zerknął pod maskę, podał przyczynę i kwotę naprawy i tym sposobem mam 150 zł więcej w portfelu.
Przyczyną opisanego stanu klimatyzacji okazała się zapchana cienka rurka wysokiego ciśnienia. Prawdopodobnie znalazły się w niej "strzępy" z osuszacza, który był wymieniony na nowy, ale dopiero po uszczelnieniu i napełnieniu układu. Namawiam do rozwagi i skorzystania z usług rzetelnego serwisu i odradzam inwestowanie we własnym zakresie w części w przypadku gdy klimatyzacja jest uszkodzona - trafna diagnoza fachowca i uczciwa wycena = zaoszczędzone pieniądze. W moim mieście jest kilka doświadczonych serwisów, ale albo chcą wyłudzić pieniądze wskazując na sprawną część, albo podają kwotę naprawy bez wskazania przyczyny. W innym mieście znalazłem firmę z certyfikatem "rzetelna firma", fachowiec zerknął pod maskę, podał przyczynę i kwotę naprawy i tym sposobem mam 150 zł więcej w portfelu.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY