Z serią K jest tak, że jak go zobaczysz to albo pokochasz albo znienawidzisz.
Z Artcool'em Galeria właściwie jest tak samo - uwielbiam twórczość Klimta ale na płótnie lub porcelanie a nie na klimie :/
Wniosek: musisz zobaczyć je na żywo a nie na fotkach.
Powiem tak: ja nie powiesiłbym żadnego z nich u siebie w domu. Lubię styl art-tech - szkło i aluminium a K i Artcool Galeria ocierają się o kicz. Dzisiaj wyglądają na modne i wypasione, jak będą odbierane za kilka lat (a tyle z pewnością w domu powiszą) - tego nikt nie jest w stanie przewidzieć.
Żałuję, że Samsung Vivace jest dostępny tylko w systemach DVM ale to własnie mój styl (tak jak ArtCool Libero LG).
No ale ja nie jestem tobą, każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje.
Technicznie oba są porównywalne i bliskie doskonałości.
Co do MDV Ilort już ci odpowiedział
Z Artcool'em Galeria właściwie jest tak samo - uwielbiam twórczość Klimta ale na płótnie lub porcelanie a nie na klimie :/
Wniosek: musisz zobaczyć je na żywo a nie na fotkach.
Powiem tak: ja nie powiesiłbym żadnego z nich u siebie w domu. Lubię styl art-tech - szkło i aluminium a K i Artcool Galeria ocierają się o kicz. Dzisiaj wyglądają na modne i wypasione, jak będą odbierane za kilka lat (a tyle z pewnością w domu powiszą) - tego nikt nie jest w stanie przewidzieć.
Żałuję, że Samsung Vivace jest dostępny tylko w systemach DVM ale to własnie mój styl (tak jak ArtCool Libero LG).
No ale ja nie jestem tobą, każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje.
Technicznie oba są porównywalne i bliskie doskonałości.
Co do MDV Ilort już ci odpowiedział
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY