Muszę dorzucić swoje kamyczki do tego ogródka. prowadzę firmę, która zajmuje się klimatyzacją właśnie.
Zupełnie rozumiem klienta, który chce mieć zrobioną usługę tanio.
I w cale nie zgadzam się z awaxklima, że montował złodziej. Może i ma działalność, zajęło mu to kilka godzin, nie ma kosztów w postaci pracowników, biura, sprzętu itd. A jak nie to też mnie to nie martwi. Jest wolny rynek.
I jest na nim dość miejsca.
Takie spliciki z Leroya to .... towar niskiej jakości.
My w ogóle nie podejmujemy się montażu takiego czegoś. Im więcej takiego towaru na rynku tym lepiej. Następny klimatyzator ten klient kupi już markowy a za montaż zapłaci 1500 zł. Przećwiczone i sprawdzone.
Mały biedny (lub niedoumiany) klient, mały splicik, mała kasa.
W eleganckim lokalu,restauracji, biurze, banku czy zakładzie produkcyjnym nikt tego nie zamontuje. A już napewno nie za 200 zł.
I bardzo ważna sprawa gwarancji,o której pisze awax. Za to też się płaci lub nie.
Polecam poczytać kartę gwarancyjną. czy z Leroya, ciepłym latem ktoś do niego przyjedzie z naprawą ?????buahahaha.
A co do boków - to takich miałem. Nie pracują teraz i chcieliby wrócić.
Fuchę zrobić łatwo. Ale nie da się całe życie utrzymać z fuch. Nie jest łatwo prowadzić firmę. Mądrzy pracownicy to wiedzą. Głupich nie ma co żałować.
Pozdrowienia
a firmom instalacyjnym życzę w nowym sezonie wieeeeelu klientów
Zupełnie rozumiem klienta, który chce mieć zrobioną usługę tanio.
I w cale nie zgadzam się z awaxklima, że montował złodziej. Może i ma działalność, zajęło mu to kilka godzin, nie ma kosztów w postaci pracowników, biura, sprzętu itd. A jak nie to też mnie to nie martwi. Jest wolny rynek.
I jest na nim dość miejsca.
Takie spliciki z Leroya to .... towar niskiej jakości.
My w ogóle nie podejmujemy się montażu takiego czegoś. Im więcej takiego towaru na rynku tym lepiej. Następny klimatyzator ten klient kupi już markowy a za montaż zapłaci 1500 zł. Przećwiczone i sprawdzone.
Mały biedny (lub niedoumiany) klient, mały splicik, mała kasa.
W eleganckim lokalu,restauracji, biurze, banku czy zakładzie produkcyjnym nikt tego nie zamontuje. A już napewno nie za 200 zł.
I bardzo ważna sprawa gwarancji,o której pisze awax. Za to też się płaci lub nie.
Polecam poczytać kartę gwarancyjną. czy z Leroya, ciepłym latem ktoś do niego przyjedzie z naprawą ?????buahahaha.
A co do boków - to takich miałem. Nie pracują teraz i chcieliby wrócić.
Fuchę zrobić łatwo. Ale nie da się całe życie utrzymać z fuch. Nie jest łatwo prowadzić firmę. Mądrzy pracownicy to wiedzą. Głupich nie ma co żałować.
Pozdrowienia
a firmom instalacyjnym życzę w nowym sezonie wieeeeelu klientów
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY