Komora 2x2 i 2,2H
Tak jak mowisz crocens TZR = przegrzanie tylko nie mam dobrego termometru do pomiarow temp. rurki wiec sie wkurzam!
Chcialem poobserwowac uklad i zobaczyc jakies widoczne zmiany na plus ale po obrocie w jedna powrocie i obrocie w druga tu bylo widac ze mocniej otwiera i zalewa sprezarke wrocilem do punktu wyjscia czyli zaciaga do zaworu sprezarki i nie przechodzi dalej!
Juz sie robie ciekawy co nie tak pomomo ze klijent zaczyna sie denerwowac!Czuje ze duzo sie naucze po tym przypadku!
)
Hm! To tak wyglada na zaduze obciazenie!Nie wiem co tam trzymali teraz jest tam pelno zamrozonych klusek slaskich,zupy gulaszowej,golonki i szaszlukow!Komora niewielka - nie moge znalesc tej sprezarki w katalogu aspery to 2006rok ale 2kw bedzie miala!
Pozdrawiam!
Wezme kolege z mojej dawnej pracy moze cos wymyslimy chociaz jak z nim gadalem przez telefon to mowi ze wszystko wyglada na o.k?
Tak jak mowisz crocens TZR = przegrzanie tylko nie mam dobrego termometru do pomiarow temp. rurki wiec sie wkurzam!
Chcialem poobserwowac uklad i zobaczyc jakies widoczne zmiany na plus ale po obrocie w jedna powrocie i obrocie w druga tu bylo widac ze mocniej otwiera i zalewa sprezarke wrocilem do punktu wyjscia czyli zaciaga do zaworu sprezarki i nie przechodzi dalej!
Juz sie robie ciekawy co nie tak pomomo ze klijent zaczyna sie denerwowac!Czuje ze duzo sie naucze po tym przypadku!
)Hm! To tak wyglada na zaduze obciazenie!Nie wiem co tam trzymali teraz jest tam pelno zamrozonych klusek slaskich,zupy gulaszowej,golonki i szaszlukow!Komora niewielka - nie moge znalesc tej sprezarki w katalogu aspery to 2006rok ale 2kw bedzie miala!
Pozdrawiam!
Wezme kolege z mojej dawnej pracy moze cos wymyslimy chociaz jak z nim gadalem przez telefon to mowi ze wszystko wyglada na o.k?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY